Kick-off van Building Talents groep 4

Kickoff_jpgWEB_002.JPG
van links naar rechts: Ruben, Max, Frenk, Ruth, Rick, Peter & Sarah

Twee weken geleden vond de kick-off van groep vier van onze Construction University plaats. Een nieuwe groep betekent tijd om weer wat nieuws uit te proberen.

In dit geval het koppelen van Building Talents aan een buddy. Een buddy binnen ons ontwikkel-programma is een Building Talent die al langer in het programma zit. De buddy kan zijn of haar ervaringen delen en bepaalde tips & tricks doorgeven. Dit geldt natuurlijk ook andersom. Een mooi voorbeeld dus van een win-win situatie van een community.

Een ander belangrijk onderwerp, wat meteen in de schijnwerpers is komen te staan is veiligheid. Vanaf dag één is hier nu aandacht voor. Het is een belangrijk onderwerp in de sector, dat moet dus gelijk op de agenda staan. In praktische zin betekent dit dat de nieuwe lichting gelijk hun (Building Heroes) bouwhelm kregen.

Deze groep bestaat uit zeven enthousiaste talenten, wat inhoudt dat er nog plekken beschikbaar zijn! Er lopen momenteel al meerdere gesprekken, aangezien instroom tot november kan plaatsvinden. Echter is er bij ons altijd plek voor echt talent. Zie jij jezelf al binnen ons trainee programma shinen? Meld je dan aan via ons contactformulier of neem direct contact op met Eric Braat (Manager Construction University) via eric@buildingheroes.nl.