a

Partners

Solliciteren

Vastgoed-
ontwikkeling

The program

Waar anderen een weiland zien, zie jij een gloednieuwe woonwijk, volledig duurzaam ontwikkeld. Waar anderen een kraakpand zien, zie jij dé plek voor horeca en winkels. En waar anderen het Spaans benauwd krijgen van wet- en regelgeving, ga jij graag het gesprek aan met gemeente, provincies en overheid om te zorgen dat Nederlandse grond een prachtige bestemming krijgt. Herken jij jezelf hierin? Misschien ben jij dan wel een toekomstig projectontwikkelaar.

De Construction University Vastgoedontwikkeling is er voor de aanstormende Vastgoed-helden die willen werken voor spraakmakende opdrachtgevers en willen leren van de beste leading professionals uit het vak. Tijdens dit maatwerk programma word je begeleid door jouw persoonlijke en vakinhoudelijke coach. Persoonlijke ontwikkeling en groei in kennis zijn dus de kern van het programma. Dit geeft jou alle handvatten die je nodig hebt om uit te groeien toch echte bouwheld.

Fundaments

Het fundament van
het programma

Binnen de faculty Vastgoedontwikkeling vindt je een aantal vaste onderdelen, zoals training op skills en kennis, maar ook begeleiding en coaching.

Specifics

De bijzonderheden van
het programma

Uiteraard valt er ook wat te kiezen, zoals het termijn en de trainingen die bij jou passen.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een traineeship waarin je in no-time opgeleid wordt tot expert? Let’s connect.

Meet Thijs

 

Toch nog wat vragen voordat je solliciteert? Begrijpen wij hoor! Bel, app of mail onze Consultant Vastgoed Thijs!

Score 8,5

Building Talents waarderen het traineeship Bouw & Infra met een dikke 8,5.

Score 8,5

Building Talents waarderen het traineeship Bouw & Infra met een dikke 8,5. Check hun ervaringen in onze Pool of Champions.

Meet Thijs

 

Toch nog wat vragen voordat je solliciteert? Begrijpen wij hoor! Bel, app of mail onze Consultant Vastgoed Thijs!

thijs@buildingheroes.nl
06 – 15 57 24 08