a

Partners

Solliciteren

Woning
corporatie

The program

Staat het maatschappelijk belang voor jou altijd voorop? Wil jij onderdeel zijn van een sector dat veel in beweging en ontwikkeling is? Maar bovenal: wil jij een kijkje in de keuken van veel verschillende partijen en afdelingen binnen de woningcorporatiesector? Dan is de CU Woningcorporatie jouw volgende stap.

Binnen het maatwerkprogramma van de Construction University staat jouw ontwikkeling en groei centraal. Je wordt begeleid door een mentor, een persoonlijke én een vakinhoudelijke coach, en je volgt trainingen die aansluiten bij jouw situatie. Zodat jij kan uitgroeien tot een echte professional.

De woningcorporatie stoffig? No way!

Met de huidige woningnood moeten er snel meer woningen gebouwd worden. Een flinke uitdaging dat vraagt om een andere manier van werken. Namelijk van traditioneel naar Conceptueel Bouwen. Maak jij de corporatie(sector) klaar voor deze transitie? 

Binnen dit traineeship zal jij dé persoon zijn die Conceptueel Bouwen bij de corporatie op de kaart gaat zetten. De kartrekker en aanjager van deze transitie. Jij schakelt met verschillende mensen binnen de corporatie: om hen te informeren, inspireren en aan te zetten.

Wat vraagt dit van jou? Voortvarendheid, innovatieve denkbeelden, talent om anderen mee te krijgen. Uiteraard geven wij jou de inhoudelijke tools om dit onderwerp eigen te maken. Jij volgt namelijk de trainingen ‘het fundament’ Conceptueel Bouwen en het Parcours voor Gevorderden.

Spreekt dit jou aan? Ga de uitdaging met ons aan en start in dit traineeship. 

Fundaments

Het fundament van
het programma

In elk programma zijn er een aantal vaste onderdelen, zoals training op human skills en vakkennis. Uiteraard met de nodige begeleiding en coaching.

Specifics

De bijzonderheden van
het programma

Uiteraard kies jij waar je wilt gaan werken
– een plek waar jij tot je recht komt.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een traineeship waarin je in no-time opgeleid wordt tot expert? Laat van je horen!

Contact?


Toch nog wat vragen voordat je solliciteert? Begrijpen wij hoor!
Bel, app of mail onze Talent Scout Daniëlle!

danielle@buildingheroes.nl
06 21 36 89 79