a

Partners

Solliciteren

Jouw
Support

It takes a construction to raise a Building Talent.
Uiteraard doe je het niet alleen en krijg je support uit alle hoeken.

Sales Agent

Sales Agent - Thijs Rozema

Thijs is eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het CU-programma en is dan ook nauw betrokken bij de samenwerking met klantpartners. Want het idee is dat zij jou verder helpen en tevens is het belangrijk dat jij hen waarde biedt en vice versa. Zo kan iedereen aan het eind van de rit tevreden terugkijken op een mooie samenwerking. Wil je iets kwijt over de klantpartners of jullie samenwerking?

Thijs is bereikbaar op: thijs@buildingheroes.nl en 06 15 57 24 08.

Talent
coach

Talent Coach - Marjolein Agterberg

Gedurende het programma is Marjolein je belangrijkste aanspreekpunt. Tijdens je opdracht fungeert Marjolein als sparringpartner voor jou en je vakcoach. Zijn er zaken waar je tegen aanloopt? Of merk je dat bepaalde dingen anders gaan dan verwacht? Trek Marjolein gerust aan haar opgestroopte mouw. Je ziet haar sowieso tijdens de proeftijdevaluatie, tussentijdse evaluatie en de evaluatie aan het einde van je opdracht. En natuurlijk kom je haar tegen op de (fun) events die we gedurende de drie jaar organiseren.
Marjolein is bereikbaar op: marjolein@buildingheroes.nl

This could be you

Trainer

Trainer

De ervaren trainers van Building Heroes weten precies hoe zij inhoud op een interactieve en bevlogen manier over moeten brengen. Met hun kennis van zaken zorgen zij ervoor dat jij na elke training een stukje wijzer de deur uit loopt.

Talent scout

Talent Scout - Daniëlle van Amstel

Daniëlle begeleidt de komst van onze Building Talents en adviseert aanstormend talent over de mogelijkheden binnen het vakgebied. Als contactpersoon tussen starters en de startersmarkt helpt Daniëlle bij het maken van een keuze die bij jou past.

Daniëlle is bereikbaar op danielle@buildingheroes.nl en 06 21 36 89 79.

Mentor

Mentor

Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt begeleid tijdens jouw persoonlijke traject. Niet alleen vanuit Building Heroes, maar ook bij onze klantpartners. Daarom krijg je bij elke opdracht een mentor toegewezen. Het is aan de mentor om jou te helpen met de praktische zaken, gericht op je dagelijkse werkzaamheden. Hij/zij zal ook steeds aanwezig zijn bij de evaluaties met de Talent Manager. De mentor doorloopt een trainingsprogramma bij Building Heroes op het gebied van effectief begeleiden.

Leading
today

Leading today - Laurence Albers

Laurence is eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het CU-programma en is dan ook nauw betrokken bij de samenwerking met klantpartners. Want het idee is dat zij jou verder helpen en tevens is het belangrijk dat jij hen waarde biedt en vice versa. Zo kan iedereen aan het eind van de rit tevreden terugkijken op een mooie samenwerking. Wil je iets kwijt over de klantpartners of jullie samenwerking?

Laurence is bereikbaar op: laurence@buildingheroes.nl en 06 15 15 09 30.

Talent
manager

Talent manager - Minke Davies

Gedurende het programma is Minke je belangrijkste aanspreekpunt. Tijdens je opdracht fungeert Minke als sparringpartner voor jou en je vakcoach. Zijn er zaken waar je tegen aanloopt? Of merk je dat bepaalde dingen anders gaan dan verwacht? Trek Minke gerust aan haar opgestroopte mouw. Je ziet haar sowieso tijdens de proeftijdevaluatie, tussentijdse evaluatie en de evaluatie aan het einde van je opdracht. En natuurlijk kom je haar tegen op de (fun) events die we gedurende de drie jaar organiseren.

Minke is bereikbaar op: minke@buildingheroes.nl en 06 15 26 46 28.

Community
manager

Community manager - Aldo van Grunsven

Aldo begeleidt de komst van nieuwe talenten en is daarnaast verantwoordelijk voor de organisatie van alle CU-evenementen door het jaar heen. Ook houdt hij zich bezig met de marketing en communicatie rondom de Construction University. Dus wil je iets weten over één van deze drie elementen? Vraag het Aldo!

Aldo is bereikbaar op: aldo@buildingheroes.nl en 06 15 41 81 82.

This could be you

Persoonlijke
coach

Persoonlijke coach - Renée van Gorcum

Renée is als persoonlijke coach onafhankelijk verbonden aan het programma en je kunt bij haar terecht als je merkt dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Werken is topsport, zo denken wij erover. En dus is coaching vragen soms een ijzersterke move! Gedurende het gehele programma mag je dan ook bij Renée aankloppen met jouw specifieke uitdagingen, vragen of wensen. Renée zorgt vervolgens voor begeleiding op maat.

Trainer

Trainer

De ervaren trainers van Brickton weten precies hoe zij inhoud op een interactieve en bevlogen manier over moeten brengen. Met hun kennis van zaken zorgen zij ervoor dat jij na elke training een stukje wijzer de deur uit loopt.

Mentor

Mentor

Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt begeleid tijdens jouw persoonlijke traject. Niet alleen vanuit Building Heroes, maar ook bij onze klantpartners. Daarom krijg je bij elke opdracht een mentor toegewezen. Het is aan de mentor om jou te helpen met de praktische zaken, gericht op je dagelijkse werkzaamheden. Hij/zij zal ook steeds aanwezig zijn bij de evaluaties met de Talent Manager.