a

Partners

Solliciteren

Jouw
Support

It takes a construction to raise a Building Talent.
Uiteraard doe je het niet alleen en krijg je support uit alle hoeken.

Thijs

Sales Agent

Thijs Rozema - Sales Agent

Thijs is eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het CU-programma en is dan ook nauw betrokken bij de samenwerking met klantpartners. Want het idee is dat zij jou verder helpen en tevens is het belangrijk dat jij hen waarde biedt en vice versa. Zo kan iedereen aan het eind van de rit tevreden terugkijken op een mooie samenwerking. Wil je iets kwijt over de klantpartners of jullie samenwerking?

thijs@buildingheroes.nl
0615572408

Daniëlle

Talent Scout

Daniëlle van Amstel - Talent Scout

Daniëlle begeleidt de komst van onze Building Talents en adviseert aanstormend talent over de mogelijkheden binnen het vakgebied. Als contactpersoon tussen starters en de startersmarkt helpt Daniëlle bij het maken van een keuze die bij jou past.

danielle@buildingheroes.nl
0621368979

Jasper

Trainer

Jasper van Male - Trainer

De ervaren trainers van Building Heroes weten precies hoe zij inhoud op een interactieve en bevlogen manier over moeten brengen. Met hun kennis van zaken zorgen zij ervoor dat jij na elke training een stukje wijzer de deur uit loopt.

jasper@buildingheroes.nl
0681483122

Talent
Coach

Talent Coach

Gedurende het programma is de talentcoach je belangrijkste aanspreekpunt. Tijdens je opdracht fungeert de talent coach als sparringpartner voor jou en je vakcoach. Zijn er zaken waar je tegen aanloopt? Of merk je dat bepaalde dingen anders gaan dan verwacht? Trek hem of haar gerust aan de mouw. Je ziet ze sowieso tijdens de proeftijdevaluatie, tussentijdse evaluatie en de evaluatie aan het einde van je opdracht. En natuurlijk kom je ze tegen op de (fun) events die we gedurende de drie jaar organiseren.

Mentor

Mentor

Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt begeleid tijdens jouw persoonlijke traject. Niet alleen vanuit Building Heroes, maar ook bij onze klantpartners. Daarom krijg je bij elke opdracht een mentor toegewezen. Het is aan de mentor om jou te helpen met de praktische zaken, gericht op je dagelijkse werkzaamheden. Hij/zij zal ook steeds aanwezig zijn bij de evaluaties met de Talent Manager. De mentor doorloopt een trainingsprogramma bij Building Heroes op het gebied van effectief begeleiden.