Van Building Talent tot expert in bouw en infra

The program

Binnen de Construction University werk je voor toonaangevende opdrachtgevers, leer je intensief van de beste opleiders en leading professionals uit het vak en word je gedurende het gehele maatwerk programma begeleid door jouw persoonlijke én vakinhoudelijke coach. Jouw groei in kennis en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Zo krijg jij de kans om jouw ambities te realiseren en uit te groeien tot echte bouwheld.

TRAINING KENNIS & SKILLS

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEITSTRAININGEN

Speciaal ontwikkelde soft-skills trainingen voor starters, deze volg je samen met jouw vaste Construction University-groep.

VAKKENNIS TRAININGEN

Deze trainingen gaan over thema’s van nu, die aansluiten bij jouw situatie. Je hebt in het eerste en tweede jaar 3 keuzes en in het derde jaar 4 keuzes uit verschillende vakkennis trainingen. Je boost jouw kennis en skills op het gebied van o.a. leiderschap, communicatie, BIM, LEAN en verandermanagement.

MULTI-COMPANY OF IN-COMPANY

Je kunt ervoor kiezen om het traineeship multi-company te volgen door jaarlijks te wisselen van opdrachtgever, project en rol, maar het is ook mogelijk om bij één vaste opdrachtgever aan de slag te gaan (in-company). Mocht je jouw ideale werkgever gevonden hebben, dan kun je hier na 2 jaar in dienst treden. Ook dan is het, in overleg met de werkgever, mogelijk om het programma volledig af te ronden.

BEGELEIDING & COACHING

Jij maakt je meters in de praktijk en leert on the job met de begeleiding van professionals. Je wordt gedurende het programma begeleid door een persoonlijke én vakinhoudelijke coach. De frequentie voor de coaching sessies bepaal jij zelf.

TERMIJN

Het volledige programma duurt 3 jaar, in deze periode heb je alle benodigde trainingen gevolgd voor het behalen van jouw post hbo-certificaat. Ook is het mogelijk om na 2 jaar het programma af te ronden, dit is aan jou. Let wel, na 2 jaar rond je het programma af zonder post hbo-certificaat.

SCORE 8,5

Building Talents waarderen het traineeship van Construction University met een dikke 8,5. Check hun ervaringen in onze Pool of Champions.

Solliciteer nu

Check deze champions